Presedintele PNG-cd, George Becali s-a declarat ieri dezamagit, intr-o conferinta de presa, de gestul presedintelui Traian Basescu, care nu si-a mai respectat promisiunea facuta in fata opiniei publice, de a demisiona la 5 minute dupa suspendare.
"Nu cred ca Traian Basescu mai are demnitatea pe care o avea, daca declara ca isi va demisia in cinci minute si nu a facut-o. Eu, daca spuneam ca-mi dau demisia in 5 minute, mi-o dadeam in 30 de secunde", a spus George Becali. "Ma impresionase cand a spus ca demisioneaza in cinci minute, dar numai cateva zile m-a pacalit", a adaugat el. Becali a mai promis ca "va comenta mai mult atunci cand se va mai risipi ceata". Liderul PNG-cd a afirmat totodata ca a fost neplacut surprins de prezenta lui Theodor Stolojan, alaturi de Basescu, in fata multimii adunate in Piata Universitatii, acum doua zile. "Traian Basescu a facut un gest pentru care nu mai pot fi niciodata de partea lui: l-a adus pe Stolojan si i-a ridicat mana in fata oamenilor. Este un gest care pe mine m-a enervat.", a afirmat Becali, numindu-l pe Theodor Stolojan "cadavru viu". "Taticii nostri sa ne conduca? Doi comunisti notorii, Traian Basescu si Theodor Stolojan?", s-a intrebat, ironic, liderul PNG-cd. Becali preconizeaza ca, "in viitorul apropiat, toate partidele se vor coaliza impotriva PNG, asa cum acum s-au coalizat, toate, impotriva PD-ului. Eu voi fi dusmanul la toata clasa politica.

" PNG-cd e singura solutie care sa schimbe toata clasa politica, este de parere Becali. Presedintele PNG-cd, Gigi Becali a afirmat ca deputatul Corneliu Ciontu, vicepresedinte al partidului, voteaza in Parlament "dupa cum ii dicteaza PSD", avertizand ca nu are nevoie de "marionete" in cadrul formatiunii. "Ciontu, care este marioneta lui Viorel Hrebenciuc si a lui Miron Mitrea, voteaza cum zice PSD. Credeti ca o sa mai am nevoie de oameni ca astia? Ce sa cauti la PNG-cd cand votezi ca marioneta?", s-a intrebat Becali, ieri, in conferinta de presa. In ceea ce priveste participarea la eventualele alegeri prezidentiale anticipate, Becali a anuntat ca "nu se pregateste de alegeri, pentru ca nu vor fi alegeri". El si-a afirmat convingerea ca, oricum, "nu am un contracandidat; e de ras, dar nu e bine", recunoscand ca i-ar fi placut sa se razboiasca cu "comunistul rus" de Stolojan. Si, a mai spus el, "nu am negociat nimic" cu niciun partid. In cadrul aceleiasi conferinte, presedintele executiv al PNG-cd, Dan Pavel a marturisit ca obiectivul politic al PNG-CD este castigarea alegerilor parlamentare din 2008 si a alegerilor prezidentiale din 2009 de catre presedintele acestui partid, Gigi Becali. "Ca partid crestin-democrat, PNG-cd sustine integrarea spirituala a Romaniei crestine si ortodoxiei in Europa Crestina", a opinat liderul partidului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.