Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Viorel Hrebenciuc, a declarat ca din calculele facute dupa aflarea rezultatului votului asupra propunerii de suspendare a presedintelui Traian Basescu, reiese ca minimum 15 parlamentari ai PD si PLD au votat "pentru".
Hrebenciuc a precizat, ca, potrivit apelului nominal facut de chestorii Senatului si Camerei Deputatilor, la votul de ieri, din Parlament, asupra propunerii de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu, au votat 110 parlamentari apartinind PD si PLD. Tinind cont de faptul ca s-au inregistrat 108 voturi impotriva propunerii de suspendare si ca de la formatiunile care au anuntat ca vor vota pentru suspendare "PSD, PRM, PC" au lipsit, in medie, cite 3, 4 parlamentari si incluzind si voturile favorabile ale parlamentarilor PNL, Hrebenciuc a concluzionat ca au existat cel putin 15 voturi pentru suspendarea lui Basescu care au provenit de la PD si PLD, formatiuni care au anuntat ca vor vota impotriva propunerii de suspendare.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.