Liderii PIN au semnat ieri cu reprezentanti ai grupului independent din Parlamentul European o Declaratie comuna de sustinere a unei campanii impotriva Tratatului Constitutional European in forma sa actuala.
Declaratia a fost semnata de Cozmin Gusa si Lavinia Sandru din partea PIN si de europarlamentarii Jens Peter Bonde, Cathy Sinnott si de alti membri din partea grupului independent democrat din Parlamentul European. Potrivit documentului, partile semnatare se angajeaza sa puna laolalta resurse si eforturi pentru a sustine campanii impotriva ratificarii Tratatului Constitutional European in forma sa actuala si pentru organizarea de referendumuri in tarile membre UE pentru un nou tratat. Declaratia vizeaza sustinerea "cu adevarat" a principiului conform caruia toate tarile membre UE trebuie sa fie tratate in mod egal si nu in functie de ordinea intrarii in UE.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.