Deputatul Partidului Social Democrat (PSD), Vasile Puscas considera ca, in ultimii doi ani, Partidul Democrat (PD) a preferat sa aiba un statut de conducator si nu sa guverneze propriu-zis.
Intr-o declaratie acordata ieri Rompres, Vasile Puscas apreciaza ca, atunci cand PD a introdus in statut in 2005 ca nu va coopera cu PSD, nu a facut altceva decat "sa-si ingusteze plaja de cooperare nu doar interna, ci si europeana". "Mai mult, democratii au dovedit un apetit limitativ de nuanta extremista, ceea ce le-a creat lor insile probleme care s-au reflectat si in privinta participarii la guvernare", a apreciat Puscas. In opinia social-democratului, modul de comportament al democratilor s-a reflectat si asupra evolutiei sistemului politic, a statului de drept si chiar a comportamentului de leadership. Partidul Democrat trebuie sa-si asume consecintele propriilor erori intr-un stat care era pe punctul de a adera si a aderat, apoi, la 1 ianuarie 2007 la Uniunea Europeana", a mai spus Vasile Puscas.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.