Fostul purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Adriana Saftoiu, a declarat ieri, la postul public de radio, ca este dezamagita de modul in care se face politica in Romania si de faptul ca "ti se cere sa ai stomac".
"Eu nu vreau sa am stomac de politician si nu sunt adepta politicianului care are stomac, care stie sa incaseze si care stie sa dea. Adica, asta inseamna un fel de nesimtit, ca sa zic asa", a afirmat Adriana Saftoiu. In opinia ei, un politician ar trebui sa aiba creier, ar trebui sa aiba inima, ar trebui sa aiba cultura, ar trebui sa aiba educatie, ar trebui sa aiba buna crestere. "Poate peste vreo zece ani. Uitati-va ca pe televizor sunt promovati cei care stiu sa injure mai bine, care stiu sa conflictualizeze mai bine, sa polarizeze mai bine. Nu-mi doresc sa fac o astfel de politica", a spus fostul consilier prezidential. Adriana


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.