Suspendarea presedintelui Traian Basescu ar putea fi discutata de parlament saptamana viitoare, insa PRM, desi a luat parte la initierea procedurii, a inceput sa dea inapoi.

Coalitia anti-Basescu, formata din PSD, PRM si PC, ar putea astfel sa piarda 47 din cele 234 de voturi necesare pentru a-l trage pe linie moarta, timp de 30 de zile, pe seful statului.

Vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas, ne-a declarat ieri ca "momentul politic s-a complicat pentru ca unii si altii intentioneaza sa faca jocuri politicianiste la care PRM nu vrea sa fie partas".

Cu doar cateva zile in urma, presedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor, declara ca nu vrea sa-l dea jos pe Basescu pentru a se instala la putere "niste banditi internationali", eventual din PSD.

In schimb, PSD si PC sunt decise sa mearga pana la capat cu suspendarea presedintelui. Secretarul general al PSD, Titus Corlatean, ne-a declarat ieri ca partidul sa nu are niciun motiv sa dea inapoi.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.