Conservatorii care vor "sa destabilizeze partidul" au fost pusi de seful PC Dan Voiculescu pe lista neagra si urmeaza sa fie exclusi "in doua-trei saptamani".

Desi nu a vrut sa dea nume, Voiculescu a anuntat ieri ca situatia "disidentilor" va fi discutata in urmatoarea sedinta a Biroului Politic al PC.

Liderul conservator a sustinut ca a identificat deja elementele "destabilizatoare" din partidul pe care il conduce. "Am vazut in presa actiunea unora sau altora care incearca sa destabilizeze partidul. Le transmit sa nu se mai oboseasca, pentru ca PC nu poate fi destabilizat", a comentat Voiculescu, pe un ton amenintator. "I-am identificat, din pacate avem astfel de oameni in interiorul partidului, probabil ca nu vor mai face parte din partid. (...) Voi propune urmatorului Birou Politic excluderea celor care destabilizeaza partidul", a mai spus seful conservatorilor. El a recurs la aceasta strategie dupa aparitia recenta a unor zvonuri privind intentia unui grup din PC de a-l debarca din fruntea partidului si de a-l inlocui cu generalul Mircea Chelaru. Nemultumirile grupului ar fi provocate de decizia iesirii de la guvernare si primirea in PC a fostului senator PSD Rodica Stanoiu, dar si de faptul ca CNSAS i-a dat verdict de politie politica lui Voiculescu, iar DNA il ancheteaza pentru spalare de bani.

Potrivit unor surse conservatoare, din lista neagra a lui Voiculescu ar face parte deputatul Nicolae Popa, care a "deranjat" conducerea partidului in mai multe randuri, cu declaratiile sale "indraznete". Codrin Stefanescu este si el vizat de o posibila excludere, ne-au declarat sursele citate. Alte voci din PC sustin insa ca declaratiile lui Voiculescu "au fost doar asa, la nervi", pentru a pune capat speculatiilor privind posibila sa inlocuire. "Nu mai avem acum timp de disidenti, prioritatea noastra este acum sa gasim sursa atacului veninos lansat la adresa lui Voiculescu", ne-a declarat un lider conservator.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.