Nici nu s-a uscat bine cerneala pe decretele de numire a noilor ministri, ca a si inceput vinatoarea locurilor detinute de democrati in agentiile si autoritatile centrale si locale.

Locurile detinute de democrati in institutiile descentralizate au devenit un borcan cu miere pentru actuala putere, dar si pentru o parte din opozitie. Fie ca fac parte din PNL, PSD, PC sau UDMR, liderii din teritoriu incearca sa puna mina pe pozitiile detinute inca de PD. "Ar fi trebuit sa lase sa treaca saptamina asta ca ii bate Dumnezeu. Probabil insa ca tot ce a avut atingere cu PD trebuie eliminat cit mai repede. Eu stiu ca PNL a batut palma cu PSD. S-au inteles ca PSD nu va iesi in vitrina, dar va lucra in teritoriu, sau va planta prin ministere niste secretari de stat neafiliati politic, pusi de Hrebenciuc", spune fostul ministru PD al Transporturilor Radu Berceanu. "Ne batem cu ei pina trasneste. Pe lege si pe fapte. Sintem caliti ca si luptatorii din Afganistan", completeaza si vicepresedintele PD Ioan Oltean.

Asistenta juridica pentru pedistii abuzati

Oltean, care este si presedintele filialei PD Bistrita Nasaud, a acuzat ieri faptul ca mai multi sefi de institutii deconcentrate din judet, membri PD, primesc telefoane de la lideri ai PNL care-i "sfatuiesc" sa demisioneze. "Ii avertizam pe colegii nostri, care au inceput deja sa le ceara demisiile, ca aproape toti fostii sefi de servicii care au fost schimbati abuziv au cistigat procesele in instanta si institutiile au fost obligate sa plateasca retroactiv sume mari de bani. PD va asigura asistenta juridica celor care, in mod abuziv, vor fi schimbati de actuala putere din functiile detinute", avertizeaza Oltean, sustinind, la rindul sau, ca schimbarea membrilor PD din institutiile descentralizate face parte dintr-o intelegere intre PSD si PNL.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.