Dupa ce s-a intilnit cu fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, presedintele PNG Gigi Becali continua turneul international, urmatoarele doua importante deplasari fiind programate in Israel si Statele Unite ale Americii.

Vicepresedintele PNG responsabil cu afacerile europene si politica externa, avocatul Catalin Dancu ne-a declarat, ieri, ca liderul PNG va pleca pe 24 aprilie in Israel unde se va intilni cu liderul opozitiei Beniamin Netanyahu. Printre altele, Gigi Becali va vizita Muzeul Holocaustului unde va depune o coroana de flori si Mormintul Sfint, dar va purta discutii si cu reprezentantii Bisericii Ortodoxe din Israel.

Vizita se va finaliza cu primirea medaliei de aur a Ierusalimului pentru aportul adus promovarii culturii Israelului, dar si pentru intarirea relatiilor acestui stat cu Romania. Dar marea miscare pe plan international a presedintelui PNG pare sa fie vizita in SUA unde va fi primit de nimeni altul decit Dick Cheney, vicepresedintele american. Potrivit avocatului Catalin Dancu, turneul in SUA este programat pentru jumatatea lunii iunie si va cuprinde intilniri cu congresmani, comunitati romanesti, lideri americani din Camera si Senat, dar si cu reprezentantii Bisericii Ortodoxe.

Gigi Becali va participa si la festivalul romanilor care va avea loc la Chicago pe 23-24 iunie. Apogeul deplasarii in SUA il reprezinta totusi intrevedrea dintre liderul PNG si vicepresedintele SUA, Dick Cheney. Un alt scop al partidului condus de finantatorul Stelei este si afilierea la PPE. In acest sens, vicepresedintele formatiunii politice Catalin Dancu si presedintele executiv Dan Pavel au programat, dupa Pasti, mai multe intilniri cu toti vicepresedintii PPE din Europa. Si uite asa, PNG-ul lui Becali isi face intrarea in lumea buna a politicii mondiale.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.