Jumatate din consilierii locali ai sectorului 5 care au efectuat deplasarea in Miami, pe bani publici, la jumatatea lunii februarie, au restituit sumele cheltuite in Miami si Orlando la bugetul local, a anuntat, duminica, primarul sectorului 5, Marian Vanghelie.

"Consilierii PSD au achitat integral costurile deplasarii. Ii astept pe colegii de la PNL, ca tot au vorbit de moralitate, de bani publici si-asa mai departe. Sa vad cum o sa-l convinga pe viceprimarul Marcel Bera sa achite excursia, pentru ca altfel voi cere Consiliului Local suspendarea lui din functie. Iar daca cei de la PNL nu vor vota pentru demiterea lui, atunci sa-i vad cum mai vorbesc ei de moralitate.Ca au venit aici, in Consiliu, fara sa inteleaga fenomenul. Ei credeau ca curg banii pe topogane si vin sa-i ia cu sacosa si pleaca acasa! Zic ei ca daca voteaza contra o sa-mi puna mie piedici. Voteaza contra cetateanului, va spun eu", a afirmat Vanghelie.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.