La Galati a luat fiinta Liga pentru Presedinte. Initiativa a apartinut, dupa cum se arata intr-un comunicat, mai multor organizatii neguvernamentale de pe malul Dunarii.
Mai precis, patru ONG-uri. Doua dintre acestea - Liga Navala Romana si Fundatia Valurile Dunarii - lupta pentru drepturile marinarilor.

Pina aici, nimic senzational. Numai ca cele patru asociatii s-au decis sa faca valuri in politica si, intr-un apel lansat zilele trecute, sar in apararea lui Basescu. Pastram intacta formularea din comunicat, chiar daca, pe alocuri, limbajul este usor marinaresc. "Primul presedinte roman care a reusit sa declare razboi coruptiei, sa redreseze si sa aduca tara pe drumul european unde ii este locul si unde ar fi trebuit sa fie de mult, daca nu ar fi fost condusa de relicve ale comunismului, este acuzat tocmai de cei care au pus si pun in pericol, in acest moment, institutiile democratiei", sustin galatenii, care nu uita sa puna la zid "monstruoasa coalitie" PRM, PC, PNL, PSD.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.