Democratii au votat alaturi de PSD, PRM si PC impotriva GDS. Alesii PD spun ca nu au stiut ce voteaza.

Grupul pentru Dialog Social este la un pas de a-si pierde sediul dupa ce ieri deputatii au respins Ordonanta de Urgenta a Guvernului care modifica Legea tinerilor si care prevenea aceasta situatie. Totul s-a petrecut cu largul concurs al deputatilor PD, care au unanimitate cot la cot cu PRM, PC si PSD.

Cei 36 de deputati democrati nu stiu nici ei prea bine ce au votat. Stiu doar ce si-ar fi dorit sa aleaga: "Sa respinga respingerea" ordonantei Guvernului, adica ca GDS sa-si pastreze sediul din Calea Victoriei. "Eu cred ca am votat impotriva respingerii ordonantei", ne-a declarat viceliderul deputatilor PD, Valeriu Tabara (foto), precizind ca va verifica astazi scorul inregistrat.

Sediul, preluat de urmasii UTC

Cu toate acestea, cifrele nu lasa loc de interpretari: legea de respingere a OUG a trecut cu 184 de voturi pentru, 26 impotriva si 7 abtineri. PSD, PRM, PC si PD au votat in unanimitate pentru, liberalii au votat, in majoritate, 19, forma Guvernului, in vreme ce opt dintre ei au fost de acord cu PSD si cu PRM, iar sase s-au abtinut.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.