Liderii Aliantei s-au intalnit luni seara la Guvern pentru un nou dialog al surzilor.Atat PNL cat si PD si-au sustinut propriile interese de partid concluzionand, dupa ciondaneli sterile, ca nu prea mai au nimic in comun.
Surse din Alianta ne-au precizat ca PD a vorbit despre necesitatea anticipatelor, in timp ce PNL a catalogat problema drept "caragialistica". Liberalii au cerut solidaritate guvernamentala si au adus acuze directe ministrilor Blaga si Macovei. Ei au invitat PD sa iasa de la guvernare daca nu respecta deciziile Guvernului.

Liberalii le-au spus direct democratilor ca daca nu i-au "pacalit" timp de doi ani sa demareze anticipatele, in prezent este chiar imposibil sa se ajunga la un astfel de scrutin. In momentul in care Boc a insinuat ca Tariceanu ar putea ramane premier dupa anticipate, liberalii au izbucnit in ras: "Pe Basescu l-ati intrebat?". De asemenea, democratii i-au avertizat pe liderii PNL sa nu mai dea stiri pe surse despre ministrii PD, amenintand ca si ei ar putea dezgropa anumite subiecte sensibile liberalilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.