Ministrul educatiei, Mihail Hardau a multumit ieri senatorilor pentru ca nu au votat motiunea simpla "Falimentul invatamantului si cercetarii romanesti".

Dupa cateva ore bune de dezbateri asupra motiunii semnate de 69 de senatori ai PSD, PC si PRM, votul a fost unul favorabil ministrului Hardau, mai ales ca in sala de plen a Senatului au fost 137 de senatori, din care numai 110 au tinut sa isi exprime opinia.

Numai 58 de senatori au votat "pentru", in timp ce 52 s-au declarat "impotriva" adoptarii de catre Senat a motiunii "Falimentul invatamantului". Cum motiunea trebuia votata de cel putin 69 de senatori, ministrul educatiei a rasuflat usurat la final.

Senatorii, neinteresati de subiectul motiunii

Dezbaterile pe tema motiunii nu au reusit sa capteze atentia senatorilor. intr-o sala aproape goala, ministrul educatiei a venit sa isi prezinte propriile succese pentru a contracara atacurile sustinatorilor motiunii.

Mihail Hardau nu a avut insa parte de un auditoriu numeros. Senatorii care erau prezenti in sala aveau alte preocupari, cum ar fi rasfoitul ziarelor sau vorbitul la mobil.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.