Alegerile anticipate reprezinta solutia pentru asigurarea stabilitatii Guvernului si a unei majoritati parlamentare necesare pentru un Executiv.
Acesta este mandatul cu care se vor duce democratii astazi la consultarile de la Palatul Cotroceni. "Pozitia pe care o vom avea la intalnirea de la Cotroceni va fi una constanta si consecventa in ceea ce PD a spus in decursul timpului: alegerile anticipate reprezinta practic singura solutie pentru a iesi din actuala situatie politica si de a conferi stabilitate guvernamentala, o majoritate parlamentara capabila sa sustina un guvern pentru a face fata provocarilor noi in care Romania se afla odata cu aderarea la UE", a anuntat ieri Emil Boc. "Suntem in fata unor dispute politice, fara intrezarirea unor posibilitati de rezolvare a crizei politice. (...) De ce sa continuam in acest fel, putand risca accesarea fondurilor europene, consolidarea Romaniei, dat fiind parcursul foarte bun in primii doi ani de guvernare?", a declarat la randul sau presedintele executiv al PD, Adriean Videanu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.