Junii PNL l-au reales sambata pe deputatul Cristian Adomnitei, in fruntea Tineretului National Liberal (TNL) si s-au pronuntat, intr-o rezolutie adoptata in aceeasi zi, pentru forma de guvernamant parlamentara.
Adomnitei a obtinut al doilea mandat la conducerea tinerilor liberali, fiind votat, la Conferinta Nationala a TNL, de 402 de delegati, in timp ce contracandidatul sau, Narcis Sofianu, a adunat 106 voturi. In rezolutia adoptata, junii PNL si-au exprimat ingrijorarea pentru incercarile de decredibilizare a Parlamentului, subliniind ca se impune o dezbatere serioasa cu privire la forma de guvernamant. Delegatii au afirmat ca sustin forma de guvernamant parlamentara, considerand ca numai aceasta garanteaza dezvoltarea democratica a Romaniei si care poate bloca orice forma de dictatura in fruntea tarii. Prezent la Conferinta TNL, premierul Tariceanu i-a indemnat pe tinerii colegi sa infiereze si sa schimbe modul in care, in prezent, se face politica in Romania, "in mod iresponsabil si alimentand conflictul".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.