Presedintele PNTCD Marian Milut a anuntat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca partidul pe care-l conduce va lasa deoparte argumente precum istoria formatiunii, liderii acesteia si traditia ei pe scena politica romneasca si va aborda un mod de gndire pragmatic.

PNTCD renunta la simbolurile sale istorice si la traditiile politice de altadata. Marian Milut, presedintele formatiunii, a declarat ca partidul pe care il conduce va adopta un stil pragmatic, modern.

Presedintele Partidului National Taranesc-Crestin Democrat, Marian Milut, a anuntat, sambata la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca formatiunea pe care o conduce va lasa deoparte argumente precum istoria formatiunii, liderii acesteia si traditia ei pe scena politica romaneasca si va aborda un mod de gandire pragmatic. Nume ca Maniu si Coposu nu-si vor mai gasi locul in discursul PNTCD. "Eu vreau sa impun un stil de gandire mai pragmatic in partid. Sa depasim faza istorica si romantica si politica aceasta care invoca numarul de ani facuti in PNTCD. Totusi, astazi vrem sa facem un alt fel de politica, ne intereseaza sa mergem pe drumul nostru, crestin-democrat. Nu ne intereseaza PD si PNL in acest moment", a afirmat Milut, precizand ca politica formatiunii pe care o conduce va fi una adevarata, bazata pe fapte. "Vin din economia reala. Nu am avut lucruri pe care sa le afirm si sa nu le fac", a spus succesorul lui Maniu si Coposu la sefia formatiunii crestin-democrate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.