Liderul PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu, le-a vorbit la sfarsit de saptamana tinerilor din partid despre politica romaneasca. Le-a dat sfaturi, i-a insufletit si i-a indemnat sa faca politica la nivel european, cu papion. insa la fiecare vorba, premierul a facut o referire la presedintele Traian Basescu, pe care l-a dat ca exemplu negativ junilor liberali.

Fara sa i se fi rostit numele, Basescu a fost prezent la reuniunea TNL gratie discursului sustinut de Tariceanu.

"Treptat, politica de circ va lasa loc bunului-simt. Dumneavoastra aveti sansa de a porni pe acest drum. Va sfatuiesc sa il urmati si sa nu va lasati pacaliti de succesul vremelnic al razboinicilor nimicului care momentan populeaza scena politica", a rostit liderul liberal.

Tariceanu a continuat cu un atac evident la seful statului, despre care a amintit ca provine din "aceeasi sursa" (FSN - n.r.) ca si PSD, principalul partid din Opozitie. Liderul PNL l-a acuzat indirect pe Basescu de faptul ca practica "politica cinismului, care presupune sa arunci cu acuzatii, stiind ca sunt false". Afirmand de nenumarate ori ca el practica "politica responsabilitatii", Tariceanu a declarat ca "politicianismul de circ si opereta va lasa loc bunului-simt".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.