PD se pregateste sa intre in Opozitie. in perspectiva unui viitor Guvern din care se preconizeaza ca ministrii Partidului Democrat vor fi inlaturati, democratii au decis ca vor intra in Opozitie si ii vor lasa pe liberali si udemeristi la mana PSD.

Surse din interiorul PD ne-au spus ca "PD se pregateste sa intre in Opozitie. Daca nu vor inceta toate scandalurile si premierul va veni cu un Guvern restructurat, fara PD, nu avem alta solutie decat sa intram in randurile Opozitiei".

Aceleasi surse au precizat ca negocierile dintre PC, PSD si PNL au ajuns intr-un stadiu avansat, social-democratii punand deja conditii liberalilor.

" E treaba lor daca vor sa conduca alaturi de PSD si PC, sa serveasca interesele lor, noi nu putem face asta. Am venit la guvernare impotriva PSD si ramanem consecventi", ne-au declarat surse din interiorul PD.

Asadar, PSD a impus deja o serie de conditii liberalilor, "daca doresc sprijin in Parlament".

Democratii sunt insa convinsi ca in cazul in care prim-ministrul va veni in fata Parlamentului cu un Guvern fara PD, electoratul il va pedepsi, pentru ca "face jocurile PSD". "Daca noi vom fi dati afara din Guvern, electoratul va pedepsi PNL si pe premier. Oricine isi va da seama de colaborarea PNL-PSD", au precizat surse din PD.

Chiar daca exista sanse mari ca PD sa nu mai fie reprezentat in Guvern, democratii nu intentioneaza sa faca niciun compromis pentru a ramane la Putere.

"Am mai fost in Opozitie, nu ne sperie asta si in timp se va demonstra. Electoratul PD va aprecia faptul ca nu vrem sa fim la mana PSD si ca am realizat, prin ministrii nostri, angajamentele asumate prin programul de guvernare", au precizat surse din interiorul partidului.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.