Emil Boc il invita pe premierul Tariceanu sa dea PD afara de la guvernare. Premierul face pasi inapoi la restructurare.

De la Cluj, liderul PD, Emil Boc, a iesit ieri din nou la atac. El incearca sa-i forteze mina premierului Calin Popescu Tariceanu, punind presiune pe el. Iata declaratia lui Emil Boc: "Prin decizia unilaterala de aminare a alegerilor pentru Parlamentul European, primul-ministru a declansat o criza care, din nefericire, se adinceste in fiecare zi. Il avertizez public pe primul-ministru ca nu va avea nici un succes in incercarea de a scoate PD din Guvern, ministru cu ministru. Daca primul-ministru doreste sa faca acest lucru, trebuie sa isi asume raspunderea politica si trebuie sa decida: cu sau fara PD la guvernare, respectind procedurile parlamentare. Daca primul-ministru doreste o guvernare si o alianta cu PSD, trebuie sa o spuna repede si explicit".

Boc bate obrazul

Emil Boc merge mai departe si spune ca Tariceanu le este dator democratilor pentru functia pe care o ocupa. "PD nu a fost adus la guvernare de primul-ministru, ci premierul Tariceanu este acolo unde este datorita PD, prin succesul fostului presedinte al partidului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.