Liderii Partidului Democrat sunt in expectativa. "Deocamdata asteptam sa faca liberalii primele greseli, ca la sah. Nu ii vom retrage sprijinul lui Tariceanu", ne-au declarat surse democrate.
Constienti de faptul ca premierul Tariceanu ar putea veni in Parlament cu un guvern restructurat, democratii, prin vocea secretarului general al partidului, ministrul Vasile Blaga, ameninta ca nu vor vota un cabinet format exclusiv din liberali. Mai mult, democratii par ca se spala pe maini si ii lasa pe liberali sa "isi rupa gatul" in cazul in care aleg sa guverneze singuri. si asta deoarece Vasile Blaga a declarat ca un guvern PNL, daca este aprobat de Parlament, este legitim si nu poate fi contestat. La voturile lor se vor adauga in mod cert si cele ale reprezentantilor PLD.

Surse democrate ne-au confirmat, de asemenea, ca la nivel parlamentar exista discutii intre PNL si PD pentru gasirea unei solutii de aplanare a crizei. Mai ales ca ambele partide sunt constiente de faptul ca din acest razboi marele castigator este PSD.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.