PSD va depune miine la Senat o motiune impotriva ministrului Educatiei. Cum in Kiseleff a inceput lupta pentru viitoarele portofolii, elaborarea documentului a fost plina de peripetii.

Pesedistele Ana Birchall si Ecaterina Andronescu au fost ieri la un pas de paruiala. Totul a plecat de la responsabilitatea elaborarii textului motiunii simple impotriva ministrului Educatiei. Motiunea trebuia depusa ieri la Senat. Insa, de dimineata, la sedinta conducerii partidului, cele doua pesediste au prezentat fiecare cite o varianta a motiunii.

A mea e cea mai buna

Ana Birchall a venit cu motiunea "Falimentul invatamintului si cercetarii romanesti". Ecaterina Andronescu a prezentat un alt text, pe aceeasi tema: "Educatia - incotro?". Surse din conducerea PSD ne-au spus ca atmosfera de la sedinta a fost extrem de tensionata, fiecare dintre autoare incercind sa-si convinga colegii ca textul ei este mai bun. Birchall a invocat zecile de comunicate de presa redactate de ea in ultima vreme impotriva lui Hardau, dar si consultarile cu sindicatele si mediul civic. "L-am dat pe Hardau pe mina DNA si pe mina Corpului de Control al premierului", ar mai fi invocat Birchall, potrivit unor surse din PSD.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.