Vicepresedintele provizoriu al PLD, Gheorghe Flutur a indicat o colaborare intre liberali si partidele din Opozitie, in special PSD.
Potrivit liberal-democratului, "patrulaterul negru PNL-PSD-PRM-PC" reprezinta "cel mai jenant blat politic postdecembrist" si nu demonstreaza decat ca liberalii colaboreaza cu Opozitia si nu cu partenerii din Coalitia de guvernare. "Nu mai stim care e opozitia in aceasta tara, nu avem opozitie la Guvern si s-a creat in Parlament o coalitie anti-prezidentiala", a apreciat Flutur.

Cat despre pozitia PLD in fata actiunilor "patrulaterului negru", Flutur a mizat pe rabdarea platformistilor care asteapta ca actualul executiv sa se erodeze de la sine. "Orice zi de ramaaanere a lui Tariceanu in fruntea Guvernului ne avantajeaza", a sustinut Flutur, comparand actualul executiv cu "benzina terminata".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.