Liberalul Dan Sabau a fost inlaturat de la sefia Comisiei de sanatate din Senat, dupa ce a trecut in tabara PLD. Hasotti incearca acum sa-i interzica si accesul la lucrarile comisiei.
"In decembrie 2006 m-am retras din PNL. Dupa ce m-am inscris in PLD, luna trecuta am fost dat afara din postul de sef al Comisiei de sanatate. Acum se fac demersuri pentru a mi se interzice si accesul la sedintele comisiei", ne-a declarat ieri senatorul Dan Sabau.

El sustine ca, potrivit articolelor 60 si 62, alineatul 2 din Statutul senatorilor, orice senator are acces liber la toate sedintele comisiilor. Luna trecuta, Puiu Hasotti (foto), liderul grupului PNL-PD, a cerut in scris secretarului general al Senatului sa-i interzica accesul lui Sabau la sedintele Comisiei de sanatate. Intrebat de ce, Hasotti a raspuns iritat: "Nu dau declaratii la 'Cotidianul>>, pentru ca nu-mi place ziarul dumneavoastra. In plus, am si o laringita acuta".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.