"Social-democratii sunt pregatiti pentru alegerile europarlamentare din 13 mai", a declarat ieri Cristian Diaconescu * Anuntul a contrazis toate declaratiile facute pana acum de pesedisti

Liderii PSD au invocat de fiecare data ca argument suprem solutionarea crizei politice si faptul ca euroalegerile nu sunt obligatorii a fi organizate in luna mai, ci in cursul anului 2007. In fapt, social-democratii au incercat sa evite pe cat posibil organizarea unui scrutin electoral din cauza scorului slab pe care il au in sondaje si care s-ar reflecta in procentul de la alegeri.

Ieri insa, mai multi lideri din conducerea partidului au cerut conducerii partidului sa se mobilizeze pentru alegerile pentru PE. Ei au atras atentia, in sedinta BPN, ca democratii au pornit in forta campania pentru PE, distribuind deja in teritoiu banere, fluturasi si pliante cu candidatii pentru euroalegeri. "Ar trebui sa ne mobilizam si noi", au cerut liderii PSD.

Pregatiti pentru 13 mai

"Din punctul nostru de vedere suntem pregatiti pentru 13 mai. Partidul a adunat semnaturile necesare inscrierii in cursa electorala, iar strategia campaniei electorale stabilita anterior poate fi aplicata in cazul in care Guvernul va decide organizarea la termen a acestor alegeri", a fost singurul mesaj transmis presei pe aceasta tema de Cristian Diaconescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.