Sebastian Bodu este, de ieri, cercetat penal pentru abuz in serviciu si purtare abuziva. Fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala a intrat in vizorul anchetatorilor dupa mai multe plangeri ale sefilor de Directii Judetene ale Finantelor Publice, care aratau ca presedintele ANAF instituise un regim propriu de alegere a directorilor DJFP!

Cazul lui Sebastian Bodu a plecat de la "evenimentul Teleorman". Pe 19 mai 2005, Constanta Coman, directoarea Directiei Judetene a Finantelor Publice, a fost chemata de urgenta, prin telefon, la cabinetul presedintelui ANAF. Constanta Coman povesteste: "Pe langa mine, au mai fost chemati inca doi colegi, iar in biroul domnului Bodu se mai afla si seful sau de cabinet, Alexandru Grigore. Imi amintesc ca domnul Bodu, in timp ce noi asteptam in picioare in fata dansului, se rotea pe scaunul sau mare din piele si isi punea melodii la telefoanele sale celulare".


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.