PC ameninta cu motiunea de cenzura, pe care nu o poate initia decat cu sprijinul altor formatiuni
Conservatorii i-au dat ieri un ultimatum premierului Calin Popescu Tariceanu, cerandu-i printr-o rezolutie adoptata de Consiliul National reunit ieri, sa se prezinte in Parlament, pana pe 12 martie cu un Guvern restructurat, format doar din ministri liberali. In caz contrar, pe 13 martie, PC a anuntat ca va depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului. Reprezentantii PC au mai cerut modificarea Constitutiei, pentru ca Romania sa devina republica parlamentara. De asemenea, liderul conservatorilor Dan Voiculescu l-a poreclit pe seful statului "Traian Pinochio", pe motiv ca "este unul dintre cei mai mari mincinosi ai istoriei universale".

Reprezentantii PC in frunte cu Dan Voiculescu i-au transmis ieri premierului Tariceanu sa vina cu o formula restructurata de Guvern, compusa doar din liberali, pana pe 12 martie. "Imi pare rau sa o spun, dar asistam la un esec al Cabinetului Tariceanu. Calin Popescu Tariceanu trebuie sa inteleaga acum ca Alianta DA nu mai exista; incercarea de a o revigora este esuata", a motivat Dan Voiculescu initiativa PC.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.