Daca fotbalul nu ii mai ofera satisfactii lui Gigi Becali, in politica lucrurile par sa ii mearga de minune. Miercuri seara, liderul PNG a luat cina acasa la Silvio Berlusconi.
Patronul Stelei pare sa fi cistigat un aliat politic si fotbalistic de nadejde in persoana celui mai puternic om din Italia, sustine Dan Pavel, consilierul politic al liderului PNG. Cei doi au fost invitatii la masa ai lui Silvio Berlusconi, miercuri seara, in palatul acestuia din Roma, unde vreme de mai bine de o ora si jumatate au discutat despre cele trei lucruri care ii unesc: politica, afacerile si fotbalul.

"A fost o intilnire lunga si foarte calda. Domnul Berlusconi stia foarte multe despre domnul Becali", ne-a declarat ieri Dan Pavel. Potrivit acestuia, patronul celebrului club AC Milan si liderul celui mai important partid de opozitie, Forza Italia, ar fi dorit sa-l cunoasca pe Becali, dupa ce a aflat ca acesta este patronul Stelei, echipa in fata careia Milan a obtinut primul succes international din "era Berlusconi".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.