Tinerii bucuresteni il vor pe Marian Vanghelie in fruntea filialei PSD din Capitala. Intruniti ieri in sedinta de urgenta, peste 30 de membri TSD s-au razvratit impotriva fostului lider Victor Ponta pentru a-i lua apararea primarului sectorului 5.
Nici actualul sef al tinerilor social democrati, Nicolae Banicioiu, nu a scapat de critici. Principalul repros a fost legat de faptul ca mai multi lideri ai PSD incearca sa-l impiedice pe Marian Vanghelie sa candideze la functia de presedinte al PSD Bucuresti. Alegerile pentru sefia celei mai importante filiale PSD vor avea loc la 28 februarie, iar toate previziunile arata ca Marian Vanghelie va fi ales cu majoritatea voturilor. "Nu inteleg ce au cu Vanghelie. Cum vine cineva in forta care sa vrea sa faca treaba, cum i se pune capac de la centru. Noi credem ca primarul sectorului 5 e un bun organizator si vrem sa participam la un vot corect, in care toti candidatii sa aiba drepturi egale", ne-a spus Bogdan Georgescu, presedintele TSD Bucuresti, cu sustinerea vicepresedintilor TSD Bucuresti si a presedintilor organizatiilor de tineret din toate sectoarele Capitalei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.