"Instalatie de spalat pistoale", "instalatii exhaustare", truse de scule pentru aer conditionat, dulapuri mobile cu scule de mana, trusa de verificat acumulatori, masini de tuns iarba, "motocultori cu accesorii", "sistem de debitare si exhaustare talas", copiatoare, masini de cusut, imprimante, calculatoare si "testor de bucla".
Aceasta este lista dotarilor pe anul 2007 pentru Camera Deputatilor, lista care insumeaza 15.000.000 lei, adica 153 miliarde lei vechi. in aceasta suma ar urma sa mai fie cumparate si 22 de "autoturisme de oras" , o duba de 3.5 tone, un tractor, o remorca basculanta pentru tractor, o camioneta de 3.5 tone, o remorca de transportat autoturisme accidentate, un vehicul tip microbuz pentru transportat persoane.

Conducerea Camerei Deputatilor a decis sa amane aprobarea listei pentru saptamana viitoare, multi dintre alesi neintelegand nici macar ce inseamna toate dotarile ce urmeaza a fi achizitionate. Lista de dotari a fost propusa de secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu. De asemenea, Conducerea Camerei a fost informata ieri si despre dotarile dorite de Directia pentru Alimentatie publica, lista care prevede achizitionarea unei fripteuze electrice, a unei masini de gatit, unei vitrine frigorifice, a unei masini electrice de tocat carne, a uneia de feliat mezeluri si a doua masini de aspirat si spalat cu injectie-extractie. si aceasta va fi analizata saptamana viitoare.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.