Conferinta municipala a organizatiei PSD Bucuresti a scos la lumina vinovatul pentru pierderea alegerilor in Capitala. Nimeni nu se astepta ca Dan Ioan Popescu, liderul filialei, sa isi asume raspunderea pentru ca partidul nu a castigat niciodata Primaria Generala, asa cum probabil nimeni nu se astepta ca fostul ministru de Externe, Mircea Geoana, sa fie scos vinovat pentru acest esec.

Dan Ioan Popescu a gasit insa si explicatia: in cateva cuvinte, Geoana nu s-a zbatut pentru partid. DIP a povestit pesedistilor in delir, prezenti la Sala Palatului, cum el l-a propus pe Geoana pentru a candida la Primaria Capitalei si apoi s-a adus sa se sfatuiasca cu Iliescu. Care a fost convins pana la urma sa il accepte pe Geoana. Potrivit lui Popescu, Geoana a acceptat sa candideze doar cu conditia sa devina presedintele organizatiei PSD Bucuresti. Si DIP a acceptat. Imediat, Popescu a ajuns si la partea interesanta. Din cauza ca Geoana nu a intrat in turul doi, PSD a pierdut cel putin trei primarii de sector. Si tot Geoana, absent de la conferinta, nu a trecut pe la organizatie si nu s-a aflat alaturi de primarii de sector in campanie. In fata ziaristilor, nu si in timpul conferintei, Nastase i-a luat apararea colegului sau de partid, atacat din toate directiile.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.