Presedintele interimar al Partidului Liberal Democrat, Theodor Stolojan, a reiterat afirmatiile potrivit carora ca, in cazul in care se va organiza un referendum pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, reprezentantii PLD din Parlament vor solicita ca poporul sa se pronunte si vizavi de dizolvarea Parlamentului. "Daca acest patrulater negru - PNL-PSD-PC-PRM - va face prostia sa aprobe in Parlament demiterea presedintelui Traian Basescu si organizarea unui referendum in acest sens, atunci noi vom actiona in teritoriu si vom lamuri oamenii de ce aceasta oligarhie transpartinica cere suspendarea presedintelui. Le vom solicita sa vina la vot si sa voteze impotriva suspendarii presedintelui Traian Basescu.

De asemenea, vom propune sa nu existe numai o singura intrebare care se refera doar la demiterea presedintelui Traian Basescu, ci sa existe si o a doua intrebare care sa se refere la dizolvarea Parlamentului. Pentru ca nu este posibil sa avem in continuare o majoritate parlamentara care sa se lafaie in Parlament in conditiile in care propunerea lor de demitere a presedintelui nu va fi acceptata de populatie", a spus presedintele PLD.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.