Corina Cretu, Alexandru Atanasiu, Ioan Mircea Pascu, Dan Mihalache risca sa nu prinda trenul de Bruxelles.

E sezonul coate si inghionteli la PSD. Listele electorale pentru Parlamentul European sint in plin proces de alcatuire. PSD spera sa obtina 8-10 mandate de europarlamentar la alegerile programate pe 13 mai. Pentru ocuparea primelor 10 pozitii pe listele de candidati se da o lupta crincena. Joi seara s-a consumat episodul desemnarii candidatilor din partea regiunii Bucuresti-Ilfov. Ce emotii, ce suferinte. Adrian Severin a fost ales sa ocupe locul intii al regiunii Bucuresti. Corina Cretu si Alexandru Mironov mai aveau putin si plingeau, spun surse care au fost la fata locului.

Cum fiecare dintre cele 8 regiuni nu da decit un candidat cu sanse sa devina europarlamentar, Corina Cretu, ocupanta locului doi, s-a dus ieri sa plinga pe umarul lui Ion Iliescu. Degeaba. Iliescu nu poate face nimic. Nici pentru Corina Cretu, fosta lui consiliera de la Cotroceni, dar nici pentru Ioan Mircea Pascu, care se chinuieste sa prinda o pozitie eligibila tot cu ajutorul lui Iliescu. Aproape imposibil.

Favoriti si favorizati

In regiunea Nord, favorit este Vasile Puscas, pe care Grupul de la Cluj il vede chiar in fruntea listei electorale a PSD. Pascu n-a obtinut decit locul trei in precompetitia din cadrul regiunii Nord, dupa Vasile Puscas si Alexandru Atanasiu. Pe tusa ramine si Dan Mihalache, actualmente europarlamentar, care n-a luat decit locul 4.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.