Umanistii dezmint * Liderul PD, Emil Boc: "Prostii!"

Liderul PSD, Adrian Nastase, a sustinut, in urma cu doua zile, intr-o emisiune de la Antena 1, ca partidul sau are o intelegere semnata cu PUR, in ciuda faptului ca umanistii sustin ca nu au auzit de asa ceva. Vorbind despre relatia neoficializata cu partidul lui Dan Voiculescu care a durat pana dupa alegerile parlamentare si prezidentiale, Nastase a spus ca PSD are "o intelegere politica parlamentara cu PUR", una suplimentara, care a fost semnata inainte de alegeri.

Nastase a lasat sa se inteleaga ca protocolul-surpriza este unul care nu a fost oficializat cu tam-tam si de care nu stie multa lume. In replica, purtatorul de cuvant al PUR, deputatul Bogdan Pitigoi, a dezmintit existenta vreunei intelegeri inca in vigoare intre PUR si PSD. "Noi nu avem nici o intelegere parlamentara cu PSD. Exclus. Astazi pot sa va spun cu certitudine ca suntem intr-o intelegere politica parlamentara si guvernamentala cu Alianta formata din PNL, PD si UDMR", a comentat Pitigoi, pentru postul de radio BBC, preluat de Rador. Replica presedintelui democrat, Emil Boc, a fost si ea transanta: "Prostii!". Boc a precizat ca nu are cunostinta de o astfel de intelegere, care sa fie inca in vigoare, intre PSD si PUR, adaugand ca umanistii nu au informat partidele din Coalitie ca ar exista un asa-zis protocol semnat cu social-democratii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.