Partidul National taranesc Crestin Democrat isi propune ca la alegerile pentru Parlamentul European, prin forte proprii, sa depaseasca pragul de 5%, ceea ce ar echivala cu renasterea parlamentara a partidului, se spune intr-un comunicat semnat de Biroul de Presa.
Seful de campanie a fost desemnat prim-vicepresedintele Aurelian Pavelescu. Strategia sa de campanie se axeaza pe implicare liderilor locali in promovarea actiunilor si a liderilor PNtCD. "PNtCD va renaste din fiecare colt al tarii. Astfel ne propunem sa infrangem cenzura mediatica impusa PNtCD ca si jocurile politicianiste ostile partidului", a spus Aurelian Pavelescu. Sediul central va deveni un "laborator" pentru crearea de evenimente si strategii electorale care vor fi comunicate in teritoriu unde vor fi stabilite temele si modalitatile de actiune. De asemenea, in sediul central, va fi formata o echipa executiva care sa tina permanent legatura cu filialele din tara, sa monitorizeze intrega activitate si sa raspunda nevoilor locale. "A trecut vremea ca PNtCD sa se lupte numai prin premianti", a spus Pavelescu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.