Marko Bela nu are contracandidat la sefia UDMR. Astfel, este aproape sigura desemnarea acestuia pentru inca un mandat in fruntea Uniunii, chiar daca in UDMR, de-a lungul timpului, au fost voci care au criticat activitatea derulata de actualul lider al maghiarimii.
Totusi, opozitia nu pregateste nici un contracandidat care sa se bata cu Marko Bela la Congresul din martie de la Arad. "As fi mult mai multumit daca ar exista un contracandidat, dar nu de fatada. Consider normal ca, daca exista opozitie interna in cadrul UDMR, si exista aceasta opozitie, ma refer la platforma din care fac parte Toro T. Tibor, Konya Hamar Sandor, Kovacs Eckstein Peter, ei, daca nu sunt de acord cu anumite decizii ale UDMR si au o alternativa, sa fi avut propriul lor candidat. Sa vina cu o alta propunere, o alta propunere de program, sa convinga Congresul si sa fie ales", a declarat senatorul Gyorgy Frunda. El a adaugat ca politica opozantilor lui Marko Bela "de a nu avea alternative viabile puse pe hartie denota slabiciunea lor politica".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.