Petre Roman da semne ca nu poate depasi complexul Basescu. Inscris in cursa pentru prezidentiale pentru a ingrosa randurile figurantilor, fostul lider democrat s-a suparat foc fiindca genialele sale idei despre politica fiscala ar fi fost furate de Basescu.


Fostul democrat devenit de voie, de nevoie si "fortos" si-a varsat amarul intr-o scrisoare deschisa transmisa ieri presedintelui PD, Traian Basescu, pe care il acuza de hotie si imoralitate. Liderul Partidului Forta Democrata se plange ca prezidentiabilul Aliantei Dreptate si Adevar PNL-PD i-a preluat ideile referitoare la introducerea cotei unice de impozitare fara sa-i plateasca drepturile de autor. Cu alte cuvinte, Basescu a comis in dezbaterea televizata de la Antena 1 un "furt de gandire", pentru ca a anuntat ca salariile sub cinci milioane de lei nu vor fi supuse cotei unice de impozitare de 16%. In epistola sa catre fostul sau subaltern, Petrica sustine ca a fost primul care a lansat aceasta propunere in numele partidului sau. "Dumneavoastra stiati exact ca aceasta solutie a fost propusa de mine in numele Partidului Forta Democrata din Romania. In orice caz, ati aflat-o cel putin de la dezbaterea in direct pe care am avut-o impreuna la ziarul ", ii reproseaza Petre Roman. El mai sustine ca ideea "extrem de importanta" privind neaplicarea cotei unice veniturilor sub cinci milioane a fost avansata de el cu trei luni in urma si califica gestul lui Basescu drept imoral.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.