Fostul prezidentiabil al Aliantei PNL-PD, liderul liberal Theodor Stolojan, se simte mult mai bine si nu este exclus ca el sa revina in forta pe pozitia de premier, in conditiile in care aliatii castiga alegerile de duminica viitoare. Ipoteza a fost confirmata, ieri, de insusi Traian Basescu.

Speculatiile privind posibila reintoarcere a lui Stolo in prim-planul scenei politice, dupa retragerea din competitia prezidentiala, revin in actualitate. Aflat in turneu electoral prin tara, inlocuitorul sau in cursa pentru Cotroceni, Traian Basescu, a marturisit ca a vorbit zilele trecute cu liderul liberal si ca acesta se simte mult mai bine in urma tratamentului. "Theodor Stolojan nu mai e in starea in care era cand a abandonat cursa electorala. Am vorbit cu el zilele trecute. Este intr-o stare mult mai buna", a declarat Basescu. Desi s-a ferit sa comenteze prea mult pe aceasta tema, el a lasat sa se inteleaga ca este posibil ca acesta sa se intoarca in politica dupa alegeri pentru a participa la consituirea guvernului Aliantei. "Este greu de spus care va fi locul lui Theodor Stolojan in viitorul guvern. Deocamdata, este extrem de dependent de deplina restabilire a starii de sanatate. Revenirea in politica a lui Theodor Stolojan depinde in primul rand de starea lui de sanatate", a precizat Traian Basescu. Anterior, fosta consiliera pe probleme de imagine a lui Stolojan, Raluca Tatarcan-Turcan, in prezent candidat al Aliantei pe listele de Sibiu, afirmase ca liderul liberal nu se va intoarce in politica, ci la catedra Universitatii Romano-Germane din Sibiu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.