Liberalii suceveni acuza falsuri la semnaturi

Theodor Stolojan s-a trezit cu plangere penala pentru fals in inscrisuri din cauza listelor de semnaturi pentru infiintarea PLD. Plangerea vine de la liderii PNL Suceava, adica exact din fieful lui Gheorghe Flutur.

Desi Tribunalul Bucuresti a respins luni cerererea de interventie a avocatului PNL, Cristian Iordanescu, legata de semnaturile pentru infiintarea PLD, liberalii au gasit o alta modalitate de a readuce subiectul in justitie. PNL Suceava a depus plangeri penale pentru fals in inscrisuri oficiale si fals in declaratii impotriva lui Theodor Stolojan si a altor 11 persoane din judetul Suceava, care s-au ocupat de strangerea de semnaturi pentru infiintarea PLD. Purtatorul de cuvant al PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, a declarat ieri ca in urma analizarii listelor cu semnaturi din acest judet "s-au constatat foarte multe greseli, lipsuri si incalcari ale legii". Plangerile au fost depuse ieri, la Parchetul Judecatoriei Suceava, a mai spus vicepresedintele PNL Suceava.

Steiciuc a sustinut ca Stolojan a folosit pentru cererea de inscriere la Tribunal a PLD semnaturile stranse de fapt pentru Platforma liberala si-n cadrul PNL, actiune premergatoare celei de infiintare a PLD.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.