Domnul Basescu nu mi-a dat niciodata niciun biletel, nicio indicatie, a declarat ministrul transporturilor, Radu Berceanu, la Realitatea TV, referindu-se la mesajul transmis de presedinte la instalarea sa la conducerea Ministerului Transporturilor, invocat de premierul Calin Popescu Tariceanu.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat recent ca discursul sefului statului din ziua in care a fost investit ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a dat startul pentru o noua runda de atribuire a contractelor patronilor de la Golden Blitz, considerati a fi membri ai camarilei presedintelui.

"Va trebui sa gasiti formula sa consolidati agentii economici romani, constructori in mod deosebit, sa ii invitati sa se asocieze in asa fel incat, prin cifra de afaceri pe care au realizat-o anul trecut, anul acesta sa intre in competitia pe care, pana acum, s-au obisnuit s-o castige firme straine", a citat premierul fraza incriminatoare. Premierul a spus ca, in urma acestui discurs, a fost modificat caietul de sarcini si a castigat firma de constructii a patronilor de la Golden Blitz - Euroconstruct.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.