Democratii vor decide saptamana viitoare daca merg alaturi de liberali la alegerile europarlamentare, totul depinzand de rezultatele unui sondaj, pe care l-au comandat recent.
Daca rezultatele sondajului vor arata ca electoratul vrea ca cele doua partide ale Aliantei sa mearga separat, democratii se vor conforma, urmand ca liberalii sa fie lasati cu ochii in soare. In ciuda faptului ca nu au primit inca rezultatele sondajului, liderii PD au apucat sa le promita- "de principiu"- liberalilor ca vor merge pe liste comune la europarlamentare. Potrivit unor surse din cadrul Aliantei, la sedinta PNL-PD de acum doua zile, liberalii si democratii au convenit sa mearga pe liste comune, dupa ce liberalii au venit din nou cu aceasta propunere. Sursele citate au precizat ca la urmatoarea sedinta a Aliantei urmeaza sa se mai discute doar detaliile tehnice legate de candidatura pe liste comune.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.