Desi este anchetat in dosarul scurgerilor de informatii, Nagy Zsolt a fost ales de UDMR in fruntea listei pentru Parlamentul European.
Decizia a fost luata ieri de Consiliul Operativ al UDMR si va fi votata de Consiliul Reprezentantilor Unionali. Ministrul Zsolt Nagy, zis si "Schumacher", este urmat de ministrul delegat pentru Comert, Winkler Gyula, si de secretarul de stat in Ministerul Mediului, Korodi Attila. Lista stabilita de liderii UDMR cuprinde 11 nume, insa este putin probabil ca Uniunea sa obtina mai mult de doua mandate de parlamentar european, lucru recunoscut si de presedintele Marko Bela. "Dupa procentajul nostru si dupa ponderea electoratului nostru noi contam pe doua locuri din cele 35 cite sint repartizate Romaniei", a declarat liderul UDMR. Astfel, primul loc pentru Parlamentul European ii asigura lui Nagy Zsolt un fotoliu sigur in Parlamentul European.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.