Conservatorii au intrat in posesia unor documente, pe care acum le verifica, care se refera la doua acuzatii grave la adresa lui Basescu, acuzatii ce constau in subminarea economiei nationale si la fals in declaratii.
"Trebuie sa documentam si sa fundamentam documentele pe care le-am primit in legatura cu aceste acuzatii pentru a crede ca dovezile pe care le avem sunt suficiente pentru a fi aratate publicului larg si probabil ca in fata acestor probe presedintele va fi de acord ca suspendarea dansului este bine-venita", a declarat ieri liderul PC Dan Voiculescu. El a adaugat ca probabil PC va semna alaturi de PSD actul pentru suspendarea presedintelui dupa ce se vor adauga si motivele PC. Conservatorii vor sustine, de asemenea, si modificarea legii referendumului, iar luna viitoare vor depune la Parlament o motiune simpla, in care vor cere demisia ministrului Justitiei, Monica Macovei, printre motivele invocate numarandu-se ordonanta DIICOT.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.