Emil Boc si Theodor Stolojan ii dau credit Elenei Udrea cu privire la existenta biletelului roz-galbui trimis de Tariceanu catre Basescu.

"Eu nu am nici un motiv sa ma indoiesc ca Elena Udrea spune adevarul. Este un jurist de profesie si ceea ce spune se bazeaza pe lucruri pe care le cunoaste", a afirmat ieri liderul PD, Emil Boc, la finalul sedintei Biroului Permanent al PD.

In sedinta, Udrea a informat conducerea partidului cu privire la scandalul pe care l-a declansat la sfirsitul saptaminii trecute cind l-a acuzat pe premierul Tariceanu ca ar fi trimis un biletel presedintelui Traian Basescu in care i-ar fi cerut sa intervina in justitie in favoarea lui Dinu Patriciu.

Intrebat daca Elena Udrea a facut aceste afirmatii in calitate de membru al PD, Boc a incercat sa evite un raspuns direct, insa a lasat sa se inteleaga ca are sustinerea partidului. "Este membru al BPN al PD, dar declaratia a facut-o in calitatea sa de fost consilier prezidential. Dar, cum am spus, nu am deocamdata motive sa ma indoiesc de corectitudinea lucrurilor pe care le-a spus."

In acest context, Boc sustine ca relatia cu premierul Tariceanu ramine una institutionala cel putin pina la aparitia biletelului. "Ramine o relatie institutionala. Trebuie sa vedem continutul biletului pentru a stabili daca este vorba cu adevarat despre o incalcare a principiului separarii puterilor in stat sau nu este vorba despre asa ceva. Pina atunci nu ma pot pronunta."


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.