Presedintele Romaniei, Traian Basescu, va efectua o vizita in Germania peste doua saptamini. Dupa Londra si Moscova, Berlinul este cea de-a treia destinatie politica importanta din Europa a sefului statului, la nici trei luni de la instalarea sa la Cotroceni, iar in aprilie urmeaza Parisul.
Anuntul vizitei in Germania a fost facut de ministrul german de externe, Joschka Fischer, dupa intrevederea pe care a avut-o, saptamina trecuta, la Berlin, cu omologul sau roman, Mihai Razvan Ungureanu.

O parte interesanta a vizitei, asupra careia s-a pastrat discretia, a fost intrevederea ministrului Mihai Razvan Ungureanu cu presedintele Serviciului Federal de Informatii BND (serviciul de spionaj), dr. August Hanning, la cererea partii germane. Mihai Razvan Ungureanu a fost invitat la dejun de presedintele BND, la resedinta oficiala a acestuia, dupa cum au informat surse federale.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.