Democratii ar vrea sa o exileze la Bruxelles si Strasbourg pe titulara de la Justitie

Monica Macovei a devenit incomoda chiar si pentru propriii colegi de partid, care vor sa scape de ea, trimitand-o la Parlamentul European. Potrivit unor surse din PD, Monica Macovei ar urma sa fie prima pe lista alegerilor europene, ulterior facandu-se lobby pentru a i se oferi un post de vicepresedinte al Parlamentului European.

Oficial, liderii PD au evitat sa comenteze aceasta perspectiva. "Nu am date care sa infirme sau sa confirme un astfel de scenariu. Personal, cred insa ca Monica Macovei si-ar merita locul in fruntea listelor pentru Parlamentul European, fiind un ministru care si-a facut datoria. in PD nu s-a discutat insa despre aceasta candidatura", a declarat vicepresedintele PD, Cezar Preda.

Macovei a avut, de-a lungul timpului, mai multe conflicte, in cadrul sedintelor de guvern, cu Vasile Blaga, detinatorul portofoliului Internelor. Blaga s-a contrazis cu Macovei in legatura cu proiectul de infiintare a Agentiei Nationale de Integritate.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.