In asteptarea declansarii alegerilor anticipate, vicepresedintele provizoriu al PLD, Gheorghe Flutur, a recunoscut ca se pregateste sa adune cat mai multi membri ai viitoarei formatiuni de dreapta. Flutur a anuntat ca PLD se va consolida si va primi noi membri, inclusiv dintre actualii parlamentari.

"Deocamdata nu dam publicitatii numele acestora. Trebuie sa mai avem discutii cu ei", a refuzat Flutur sa nominalizeze viitorii liberali-democrati. in schimb, fostul ministru al agriculturii a recunoscut ca PLD il asteapta cu bratele deschise pe ministrul liberal de externe, Mihai Razvan Ungureanu, daca acesta se va hotari sa li se alature.

Vicepresedintele provizoriu al Partidului Liberal Democrat, Gheorghe Flutur, a confirmat ca formatiunea sa se indreapta spre o colaborare cu PD, asemanatoare cu cea din Alianta pe care democratii o impart acum cu liberalii condusi de Calin Popescu Tariceanu.

Flutur a sustinut ca in 2007 se vor crea conditiile necesare pentru "coagularea dreptei" din Romania, scop pe care l-au declarat platformistii inca de la lansarea proiectului. "Avem o responsabilitate enorma de salvare a liberalismului, iar impreuna cu PD vom salva dreapta romaneasca", s-a laudat Gheorghe Flutur cu "responsabilitatea" pe care a ales sa o poarte, trecand de partea platformistilor. Atat ca viitoarea Alianta PLD-PD nu va avea "o data de expirare" la fel ca cea pe care o impart liberalii si democratii aflati acum la guvernare, a completat Flutur.

Cat despre termenul pe care il asteapta platformistii pentru a face pasul spre un parteneriat oficial cu democratii, vicepresedintele provizoriu al PLD a declarat ca asteapta alegerile anticipate. "Atentie la tripleta complicitatii! Ma refer aici la PNL-PC-PSD, alimentata de o sursa oligarhica. Cel mai bine pentru Romania ar fi ca guvernul sa cada in urmatoarele saptamani", a dat Flutur in executivul din care a facut parte pana nu demult ca ministru al agriculturii.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.