PSD va putea oferi PLD oameni pregatiti in toate domeniile, a declarat ieri presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, dar membri care vor face o politica social-liberala, a tinut sa dea asigurari el. Accesul de sinceritate i-a fost provocat de inscrierea in partidul fondat de platformistii din PNL a doi fosti pesedisti: presedintele Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica Suceava, Vasile Ilie, si fostul director al Directiei de Sanatate Publica Suceava, Cristian Irimie.

"Cred ca s-a gresit atunci cand i-am primit in partid, atunci cand ei erau pe nicaieri si au fost facuti directori si li s-au dat demnitati politice". Mirza si-a continuat autocritica recunoscand ca stia ca cei doi sunt niste intimi ai lui Gheorghe Flutur, cu care au facut o petrecere la Voronet, "unde era sa-i ia apa" din cauza inundatiilor care au fost in zona. Justificarea presedintelui Mirza in privinta greselii comise la selectia de cadre tine de domeniul metafizic: "la acea vreme erau patrunsi de social-democratie".

In continuare, seful pesedistilor din Suceava a elaborat o ipoteza naucitoare: infiltrarea PLD cu pesedisti sub acoperire. Adica nu a exclus ca si alti membri PSD sa treaca la Stolojan, dar..."nici nu vor sti care raman oamenii nostri in continuare". Pe masura ce a dezvoltat aceasta strategie, Mirza a devenit de-a dreptul tenebros. "Nu e niciun gest de tristete cand o facem constient", a spus el dupa care a lovit decisiv, fulgerator: "nu vom pune bariere sa nu se duca oameni la ei, dar vor merge cu sarcini precise". Probabil ca Mirza crede ca in felul acesta le blocheaza pesedistilor plecarea spre PLD, pentru ca, in urma declaratiilor lui, vor fi priviti cu circumspectie de oamenii lui Stolojan.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.