Peste 45.000 de persoane s-au inghesuit in aceasta saptamina sa viziteze celebra "Casa a Poporului" sau Palatul Parlamentului in varianta moderna. Si pentru ca romanul este roman pina moare, vizitatorii s-au gindit ca trecerea lor printr-un loc atit de important trebuie consemnata intr-un fel si s-au apucat sa mizgaleasca cu pixul bancile din sala de sedinta.

Cu toate acestea, organizatorii s-au bucurat ca nu s-au ales decit cu pagube nesemnificative. "Pagubele au fost minore in raport cu ceea ce am realizat in aceste zile. Pupitrul de la Biroul Permanent a fost spart si citeva banci au fost mizgalite cu pixul, dar sint lucruri care se pot repara. Efortul educational trebuie sa primeze si mai ales legatura cetatean-parlament care s-a creat. Ne bucuram ca nu am avut pagube mai mari", a afirmat, la finalul actiunii, secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.