Uniunea Populara Social Crestina (UPSC) va organiza, azi, cu prilejul inscrierii formatiunii politice in Registrul partidelor politice, o conferinta de presa extraordinara. In cadrul acestei conferinte, senatorul independent Ioan Talpes, care este si liderul acestei formatiuni politice, va anunta inscrierea oficiala a partidului la Tribunalul Bucuresti. Ioan Talpes a lansat UPSC pe 20 octombrie, la Palatul Parlamentului, in cadrul Adunarii Generale de constituire a noii formatiuni politice.

Tot atunci, el a fost ales presedinte interimar al partidului. La numai o zi de la lansarea Uniunii, senatorul a depus la Tribunalul Bucuresti cererea de inregistrare a formatiunii sale politice. Senatorul a depus atunci si listele cu cele 125.000 de semnaturi de sustinere, din 34 de judete ale tarii si din rindul romanilor plecati in Austria. Talpes a declarat ca partidul va avea o ideologie de centru-dreapta si va fi social-crestin pentru ca "Romania va avea probleme sociale inca 15-20 de ani de acum incolo".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.